• TURBO THPD 15W40
  • TURBO THPD 15W40
  • TURBO THPD 15W40

TURBO THPD 15W40

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Двигателно масло-тежкотоварни автомобили


В стремеж да предостави най-високо качество на своите клиенти, производителят на моторни масла Repsol създаде един оптимален продукт. Той съчетава на едно място всички предимства, от които се нуждае двигателят на тежкотоварните превозни средства.

TURBO THPD 15W40 - за по-дълъг живот на машината

Двигателното масло за тежкотоварни автомобили TURBO THPD 15W40 е един продукт, който с комбинацията си от базови съставки може да спомогне за удължаване живота на двигателя.

TURBO THPD 15W40 оказва силен лубрикантен ефект, с което триенето на металните части се намалява в пъти. Това води до по-ниска амортизация в резултат на редица процеси в мотора на превозното средство.

По-добра среда на работа

По-ниското триене на двигателя води до по-добра температура на работния процес. Това от своя страна кара частите да стареят по-бавно. Освен това, маслото е създадено с подходящия вискозитет за да могат дребните частици да се изхвърлят от него.

В процеса на работа винаги може да се натрупат пепелни частици или дребни песъчинки, които макар и малки, могат сериозно да навредят на двигателя.