• TURBO THPD 10W40
  • TURBO THPD 10W40

TURBO THPD 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Ситетично двигателно масло тежкотоварни автомоили


Производителят на двигателни масла Repsol е компания със световен и отлична репутация. Тя създава продукти, които се ползват в цял свят, включително на най-развитите пазари като САЩ, Европейския съюз и Австралия.

За да посрещне нуждите на всички свои клиенти, компанията създава както масла за леки, така и за тежкотоварни автомобили. Сред новото поколение продукти е така нареченото синтетично двигателно масло за тежкотоварни автомобили.

TURBO THPD 10W40 за оптимално представяне

Един от продуктите, които се радват на най-голямо търсене и интерес е TURBO THPD 10W40. Той е висококачествено масло на синтетична основа, което е създадено така, че да води до максимално изпълнение на работните процеси.

Това трябва задължително да бъде съпроводено с максимално занижено триене и минимум амортизация на скъпо струващата машина. Маслото помага за поддържането на по-ниска температура по време на работа, както и за по-малко отпадъчни материали от работата на двигателя, в това число пепел, която в нормални обстоятелства се отделя по време на работния процес.