• TURBO SHPD 15W40
  • TURBO SHPD 15W40

TURBO SHPD 15W40

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Двигателно масло-тежкотоварни автомобили


Производителят на автомобилни масла Repsol е компания, която притежава изключително богат опит в тази сфера. Като един от лидерите на световния пазар, компанията трудно може да бъде конкурирана на пазара в Европа и САЩ.

За нуждите на тежкотоварните автомобили

Опитът недвусмислено показва, че нуждата на тежкотоварните автомобили е доста различна в сравнение с тази на леките превозни средства. Това изисква създаването на специално масло, което на базата на подходящите съставки и вискозитет да може да посрещне завишените нужди на по-големите двигатели и тяхната по-висока мощност.

TURBO SHPD 15W40 е това, от което се нуждаете

TURBO SHPD 15W40 е един от най-търсените видове двигателно масло за тежкотоварни автомобили на пазара. То показва изключително високи достойнства в работата с всякакъв тип двигатели, поради което може да се опише като универсален продукт.

Цена и качество се пресичат успешно, като получавате най-доброто за нуждата на двигателя, но без да се налага да похарчвате твърде много за този продукт. Разностранния характер на съдържащите се съставки предполага положително влияние върху двигателя в най-различни направления.