• TUR.UHPD 10W40 MS

TUR.UHPD 10W40 MS

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Ситетично двигателно масло тежкотоварни автомоили MSAPS


Производителят на двигателни и други видове масла Repsol създава много широк спектър от продукти. Те се изработват по начин, който да покрива нуждите на определен тип двигатели, като компанията несъмнено успява да отговори на нуждите на всеки тип малки и големи превозни средства.

Синтетичното двигателно масло е вид продукти, които се считат за най-щадящи. Това се отнася както за околната среда, така и за самия двигател. Когато говорим за двигателите за тежкотоварните автомобили, особено ценен е TUR UHPD 10W40 MS.

В света на дизеловите двигатели

Дизеловите двигатели са една по-специфична група, която си има своите характерни нужди, а когато говорим за тежкотоварни автомобили, кръгът на подходящите продукти още повече се свива.

За да отговори на очакванията на потребителите, Repsol създава TUR.UHPD 10W40 MS, който е специално създаден така, че да се покрият всички потребности на този тип двигатели.

Базови съставки, вискозитет и други са се съчетали по начин, който да гарантира максимална ефективност в работата на дизеловия двигател на тежкотоварните превозни средства.