• THPD MS 15W40
  • THPD MS 15W40

THPD MS 15W40

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Синтетично двигателно масло тежкотоварни автомобили MSAPS


Производителят Repsol е сред най-добрите в производството на масла за мощни тежкотоварни автомобили. Богатият опит на компанията я е довел до създаването на маслото THPD MS 15W40.

С широкия спектър на базовите си съставки, компанията създава един продукт, който несъмнено ще може помогне на собствениците на тежкотоварни автомобили, давайки им възможност да намалят амортизационните процеси в двигателя.

Продукт от ново поколение

Синтетичното двигателно масло за тежкотоварни автомобили THPD MS 15W40 притежава редица качества. Едно от тях е, че в процеса на работа то не отделя пепелни частици, които потенциално биха могли да скъсят живота на двигателя.

Базовите съставки на THPD MS 15W40 предполагат, че двигателят на тежкотоварния автомобил ще може да работи по-дълго време в по-добро състояние, отколкото се предполага при двигатели, които работят с обикновено масло.

Постигат се по-ниски нива на амортизация, в това число по-малко триене, по-добра работна температура и по-малко замърсяване на двигателя с различни прахови частици.