• THPD MS 10W30

THPD MS 10W30

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Синтетично двигателно масло тежкотоварни автомонили Е6


Производителят на различни видове автомобилни масла Repsol е компания, която се радва на много голям интерес на своите продукти. Тя е сред лидерите в редица страни по света, сред които в някои от най-развитите пазари.

Сред двигателите, към които се отправят най-високи очаквания и най-високи критерии са тези на тежкотоварните автомобили. За да покрие всички очаквания на тази ниша, компанията създава продукта THPD MS 10W30.

За по-дълъг живот на двигателя

Двигателите на тежкотоварните автомобили са по-специфични с това, че са по мощни. Това обаче води и до повече триене, а от там и до по-голяма амортизация. Ето защо се създава един клас синтетичноти двигателни масла на тежкотоварните автомобили, с което да се посрещнат очакванията за максимално изпълнение.

Сред най-търсените продукти е THPD MS 10W30, което се предлага в по-малки разфасовки за да може да се покрие необходимостта на тези, които желаят да купуват висококачествени продукти в по-малко количество.

THPD MS 10W30 е най-висок клас масло, което не произвежда отпадни продукти като пепел, намалява триенето и създава оптимална работна среда с ниски нива на амортизация.