• SERIE 3 SAE 30

SERIE 3 SAE 30

0 коментар(и)/

Производител: Acedelko

Масло за ретардери


Производителят на масла Acedelko създава високо качествено масло за ретардери, с което се постига удължаване живота на тежкотоварната техника. Ретардерът е един специфичен момент, който най-често можем да видим при тежкотоварните превозни средства. Той най-основно служи за забавяне на скоростта когато един тежкотоварен автомобил, независимо дали тир, камион или автобус, се спуска по път с по-голям наклон.

Масло за ретардери SERIE 3 SAE 30

Този тип дейност на ретардера предполага, че той се подлага на изключително голямо натоварване. Обикновено точно тази част от двигателния механизъм на тежкотоварните превозни средства се подлага на най-голямо натоварване, ето защо съществуват и решения, които са специално създадени за този проблем.

SERIE 3 SAE 30 е най-доброто, което може да се закупи с пари за защитата на ретардера от прекомерна амортизация и преждевременно стареене. Това е много важна инвестиция в здравето на машината, особено като се има предвид високата стойност на едрогабаритните превозни средства. SERIE 3 SAE 30 съчетава накуп всички качества, които можете да очаквате от подобен продукт.