• OEM 10W40 ULT.MS
  • OEM 10W40 ULT.MS

OEM 10W40 ULT.MS

0 коментар(и)/

Производител: Champion Lubricants

Полусинтетично двигателно масло тежкотоварни автомобили


Производителят на двигателни масла Champion Lubricants е компания, която има изключително висок авторитет и отлична репутация на пазара за моторни смазочни масла в цял свят.

Тя е безспорно един от лидерите на пазара в САЩ и Европейския съюз, като притежава богат опит в производството на масла за всякакви двигатели. Сред тях са и маслата за двигатели на тежкотоварни автомобили.

OEM 10W40 ULT.MS - изключителен продукт на супер цена

Двигателното масло за тежкотоварни автомобили OEM 10W40 ULT.MS е продукт с топ качество, който се предлага на пазара в размер на разфасовката от 60 литра. Те се предлагат на супер цена, с което се получава рядка комбинация между количество и стойност.

OEM 10W40 ULT.MS е полусинтетично двигателно масло, което е създадено на основата на сложна комбинация от базисни съставки. С тяхна помощ мощните двигатели на тежкотоварните автомобили несъмнено ще могат да постигнат удължаване на живота, по-ниски нива на триене и амортизация.

В допълнение, прахови частици и други дребни замърсители лесно ще могат да бъдат изхвърлени от двигателя навън, тъй като това е едно от свойствата на този висококачествен продукт.