• NEW ENERGY 10W40
  • NEW ENERGY 10W40

NEW ENERGY 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Champion Lubricants

полусинтетично двигателно масло тежкотоварни автомобили


Производителят на моторни масла Champion Lubricants е известен със създаването на висококачествени двигателни масла за тежкотоварни автомобили. Продуктите на компанията се радват на голям интерес от двете страни на Атлантическия океан и във всички други части на света.

Един от най-търсените продукти е NEW ENERGY 10W40. Това е вид полусинтетично двигателно масло за тежкотоварни автомобили, което се отличава с редица качества и доста широко приложение.

NEW ENERGY 10W40 за по-дълъг живот на двигателя

Тежкотоварните автомобили са подложени на различни нива на натоварване, което е съвсем естествено и разбираемо, имайки предвид, че те са много по-големи и това води до по-сериозно захабяване.

NEW ENERGY 10W40 удължава живота на двигателя на тежкотоварните автомобили посредством няколко свойства. Първото, с което той забавя естествените процеси на стареене е чрез намаляване на триенето в двигателя.

Второ, той спомага за поддържането на по-приемлива температура в работния процес на двигателя. Трето, този продукт спомага за изхвърлянето на дребните замърсявания от двигателя, които биха могли лесно да доведат до сериозни повреди.