• Моторно масло SUPEROL FALCO 5L
  • Моторно масло SUPEROL FALCO 5L
  • Моторно масло SUPEROL FALCO 5L
  • Моторно масло SUPEROL FALCO 5L

Моторно масло SUPEROL FALCO 5L

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Моторно минерално масло за дизелови двигатели - Тежкотоварни автомобили / Автобуси / Агро / Индустриално CD 15W40 SUPEROL FALCO


SUPEROL FALCO е топ продукт, който се създава от известния производител на моторни масла Lotos. Компанията има отлична репутация в Европа, САЩ и в редица други части на света.

SUPEROL FALCO е точно един такъв продукт, който да позволява да се постигне максимално представяне на машината, без това да я натоварва и амортизира допълнително.

Тъкмо обратното маслото намалява процесите на стареене, намалява триенето и понижава температурата, с което прави живота на скъпите тежкотоварни автомобили по-дълъг.

SUPEROL FALCO 5L за тежкотоварни дизелови двигатели

Производителят на моторни масла Lotos създава един висококачествен продукт специално за дизеловите двигатели. SUPEROL FALCO, който се разпространява в разфасовки от 5 литра, позволява да закупите топ продукт на супер цена.

Моторно минерално масло е подходящо за дизелови двигатели на автомобили, автобуси, камиони и други. Използва се при агро и селскостопанската техника, а също така и за нуждите на индустриалното производство.