• Моторно масло SUPEROL CD 10W
  • Моторно масло SUPEROL CD 10W

Моторно масло SUPEROL CD 10W

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Зимно минерално масло за дизелови двигатеи - Тежкотоварни автомобили / Автобуси / Агро / Индустриално; Lotos SUPEROL CD 10W


Производителят на моторни масла Lotos създава продукти от най-висок клас, а SUPEROL CD 10W е доказателство за това. Направено с изключително познаване процесите на работа на мощните двигатели, компанията произвежда този продукт за да намали амортизацията и за да удължи максимално живота на техниката.

SUPEROL CD 10W за тежкотоварните автомобили

Тежкотоварните автомобили имат специфични потребности, на които SUPEROL CD 10W напълно отговаря. То е подходящо за камиони, автобуси, селскостопански машини, както и за нуждите на индустриалното производство.

Специално за зимния сезон

SUPEROL CD 10W е зимно минерално масло, което е специално създадено за да отговори на нуждите на дизеловите двигатели през зимния сезон. Както всички други машини, тежкотоварните автомобили също имат по-специфични нужди през студените месеци от годината.

По-високия вискозитет на маслото не позволява то да се засегне от студа, като запазва напълно своите свойства, с помощта на които да позволи максимално изпълнение на двигателя при минимум износване.