• Моторно масло SUPEROL CC 40
  • Моторно масло SUPEROL CC 40
  • Моторно масло SUPEROL CC 40
  • Моторно масло SUPEROL CC 40

Моторно масло SUPEROL CC 40

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили / Агро / Автобуси / Индустриални SUPEROL CC 40; API CC


Производителят на моторни масла Lotos създава SUPEROL CC 40, с което се стреми да съчетае добра цена и супер качество на продукта. По този начин се постига оптимален работен процес, намалено стареене и максимум ефективност.

Широк спектър на действие

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили SUPEROL CC 40 е продукт, който има много широк спектър на действие и голямо приложение. Агробизнесът отдавна е открил многобройните предимства да се работи с това масло.

То е идеалният избор също така и за индустриалната сфера, където машините често са подложени на изключително високо натоварване и амортизация. Може да се използва като лубрикант за автобуси.

SUPEROL CC 40 намалява стареенето

SUPEROL CC 40 позволява на двигателя да съхрани доброто си състояние за по-дълго време, тъй като помага за по-плавно приплъзване на машинните компоненти и спомага да се достигне до по-ниско ниво на триене.

Това от своя страна помага за поддържането на по-ниска работна температура, която на свой ред ще запази частите на двигателя за по-дълго време. При двигателите има една особеност и тя е, че колкото по-висока е температурата на работа, толкова повече се съкращава живота на двигателя.