• MIXFLEET 15W40 MULTI G
  • MIXFLEET 15W40 MULTI G
  • MIXFLEET 15W40 MULTI G
  • MIXFLEET 15W40 MULTI G

MIXFLEET 15W40 MULTI G

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

MULTI G-двигателно масло смесен парк


Производителят на моторни масла Repsol е компания, която притежава изключително богат опит в създаването на масла за тежкотоварни автомобили и леки коли. Учените, които разработват продуктите на световно известната марка, са напълно наясно с това, че разходът за двигателно масло не е малък, особено ако искаме да заложим на качествен продукт.

Един продукт - много решения

Най-неприятно е когато един собственик разполага с леки и тежкотоварни превозни средства и трябва да купува продукти за двете. MIXFLEET 15W40 MULTI G е универсален продукт със смесен характер, който е създаден на базата на съставки, които са внимателно подбрани за да работят в синхрон с всеки двигател.

Двигателно масло за смесен парк MIXFLEET 15W40 MULTI G е висококачествено и ще даде и на двата типа автомобили това, от което се нуждаят за да се намали амортизацията, триенето и цялостния процес на стареене.

MIXFLEET 15W40 MULTI G е двигателно масло от най-висок клас, което ще позволи да постигнете оптимални резултата и при тежкотоварните, и при леките автомобили.