• Двигателно масло SUPEROL MILVUS CC
  • Двигателно масло SUPEROL MILVUS CC
  • Двигателно масло SUPEROL MILVUS CC
  • Двигателно масло SUPEROL MILVUS CC

Двигателно масло SUPEROL MILVUS CC

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Моторно масло за дизелови двигатели - Тежкотоварни автомобили / Автобуси / Агро / Индустриално SUPEROL MILVUS CC 15W40


SUPEROL MILVUS CC е масло за двигатели, което има изключително високо качество. То е предназначено за използване при по-едрогабаритни машини. Основно се прилага при тежкотоварни автомобили, агро и селскостопанска техника, камиони, автобуси и други.

Благодарение на по-високия вискозитет и това, че съчетава редица други съставки и качества, SUPEROL MILVUS CC е подходящ избор и за нуждите на индустриалното производство.

Универсални качества

SUPEROL MILVUS CC притежава универсални качества, които го правят подходящо за нуждите на всякаква техника с по-едрогабаритен характер. Маслото ще накара машината да работи по-добре, да изпълнява повече работа за по-кратко време и да се амортизира по-бавно във времето.

Производителят Lotos

Производителят на SUPEROL MILVUS CC е компанията Lotos, която може да се похвали с изключително висок интерес към своите продукти. Тя е известна с това, че успява да посрещне изцяло нуждите на пазара, създавайки невъобразимо голямо разнообразие от продукти, като в същото време оставя след себе си огромен брой доволни клиенти.