• Двигателно масло Lotos - TURDUS MD 15W50
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS MD 15W50
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS MD 15W50

Двигателно масло Lotos - TURDUS MD 15W50

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили, автобуси, агро и индустриални - Lotos - TURDUS MD 15W50; CG-4/SJ 15W50, E2-96/B2-98/A2-96, MB228.1, VOLVO VDS, MAN 271


Когато избирате масло за двигателя на ваш тежкотоварен автомобил, трябва да подходите внимателно, защото това може да се окаже ключов момент, който да определи продължителността на живота на машината.

TURDUS MD 15W50 е продукт на Lotos, която се счита за една от най-успешните и предпочитани компании в сектора. Именно на нея се доверяват основна част от потребителите в Европа и САЩ.

Топ качество и минимум амортизация

TURDUS MD 15W50 е продукт, който предлага топ качество във всяко отношение. В основата си това моторно масло е изработено от сложно съчетани съставки, които са подбрани така, че да осигурят максимално дълъг живот на техниката.

TURDUS MD 15W50 е гаранция, че тежкотоварният автомобил работи при оптимално добри условия, като добра температура, ниско триене и разбира се - максимално чиста от дребни замърсители среда.

Маслото е подходящо за различен тип тежкотоварни превозни средства и това го прави универсален продукт. То може да се използва за нуждите на камиони, автобуси, селскостопански машини и друга скъпа техника.