• Двигателно масло Lotos - TURDUS MD
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS MD
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS MD

Двигателно масло Lotos - TURDUS MD

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили, автобуси, агро и индустриални нужди Lotos - TURDUS MD; CG-4/SJ 15W40, E2-96/B2-98/A2-96, MB228.1, VOLVO VDS, MAN 271


Производителят на двигателни масла Lotos е сред компаниите на световния пазар, които създават най-голямо разнообразие от продукти за всеки един тип леки и тежкотоварни машини. Продуктите им са с топ качество, ето защо това е едно от най-търсените имена когато срещу потребителите стои задачата да се погрижат качествено за скъпо струващата техника.

Какво прави Lotos - TURDUS MD

Двигателното масло Lotos - TURDUS MD помага постигането на максимален синхрон между отделните елементи на тежкотоварната и едрогабаритна техника. Триенето ще се намали до минимум, а с това и ще се забави значително амортизацията на скъпо струващата тежкотоварна техника.

За какви случаи е подходящо маслото Lotos - TURDUS MD

Двигателното масло Lotos - TURDUS MD е създадено за да посрещне нуждите на тежкотоварните автомобили и машини. Това могат да са тежкотоварни автомобили, градски и извънградски автобуси, селскостопанска техника и много други. Маслото може да се ползва с изключително голям успех също така и за нуждите на индустрията, без значение от това в кой сектор.