• Двигателно масло Lotos - TURDUS CNG
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS CNG

Двигателно масло Lotos - TURDUS CNG

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили, автобуси, агро индустриални нужди Lotos - TURDUS CNG 15W40 CF-4, VOLVO CNG MAN M 3271-1, MB 226.9, RENAULT RVI RGD.


Производителят на моторни масла Lotos е сред компаниите, които са най-добре запознати с нуждите на мощните двигатели на тежкотоварните автомобили. Ето защо много хора предпочитат да работят с с тези продукти когато техниката е скъпа, а качеството на работата е от жизненоважно значение.

Максимално представяне, минимални поражения

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили Lotos - TURDUS CNG 15W40 CF-4 позволява да постигнете максимално добро представяне на машината, като в същото време няма да имате никакви проблеми с триенето. Лубрикантния ефект е много силен, с което се намалява възможно най-много износването на двигателя.

Къде се използва

Lotos - TURDUS CNG 15W40 CF-4 е продукт, който има ясно изразен универсален ефект. То се използва за нуждите на големи и малки автобуси, агро и селскостопански машини и техника, както и за нуждите на индустриалното производство. Lotos - TURDUS CNG 15W40 CF-4 ще осигури възможно най-оптимална работна температура, както и максимално приемливи условия за почистване на самия двигател по време на работния процес.