• Двигателно масло Lotos TURDUS CI-4

Двигателно масло Lotos TURDUS CI-4

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили, автобуси, агро и индустриални нужди Lotos TURDUS CI-4; POWERTEC CI-4/SL 15W40, E5/E3, GLOBAL DHD-1, CAT ECF-1, TATRA TDS 30/12, MB 228.3, MAN M 3275, Renault RLD-2, MTU тип 2, CES 20076/77/78.


Тежкотоварните автомобили имат нужди, които сериозно могат да се различават от тези на останалите коли. По-голямата мощност води и до повишено триене, а в резултат може да се стигне до твърде високи нива на амортизация и работа при крайно неблагоприятни условия.

Lotos TURDUS CI-4 ще ви помогне

За компанията Lotos няма тайни в света на двигателите. Ще можете да постигнете изключителни резултати, а високата ефективност ще се съчетае с изключително ниски нива на амортизация. Маслото TURDUS CI-4 ще помогне да намалите триенето до минимум, да постигнете оптимално добра работна температура и да удължите максимално живота на скъпата машина.

Кои машини изискват работа с Lotos TURDUS CI-4

Производителят Lotos създава редица продукти с универсален характер. Lotos TURDUS CI-4 е един от тях. Двигателното масло е предназначено за работа с различни тежкотоварни автомобили, в това различни видове селскостопански машини, камиони, автобуси и други. Маслото е идеално за използване в индустрията.