• Двигателно масло Lotos - TURDUS 5W30

Двигателно масло Lotos - TURDUS 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло предназначено за Тежкотоварни автомобили / Автобус / Агро / Индустриални Lotos - TURDUS 5W30; Turdus POWERTEC E7-04/E5-02/E4-99, MB 228.5, MAN M 3277, VOLVO VDS-3, RXD Renault, DAF HP1/HP2, SCANIA LDF, MTU Type 3, CES 20076 / 77-ма


Производителят на машинно масло Lotos произвежда продукти, за които може да се каже уверено, че са сред най-добрите, които съществуват на пазара. Това е довело до световна репутация на компанията, а продуктите ѝ се радват на изключително високо търсене в Европа, САЩ и други силно развити пазари по света.

TURDUS 5W30 - за нуждите на тежкотоварните автомобили

TURDUS 5W30 е продукт, който дава всичко необходимо за качествената и лека работа на тежкотоварните автомобили. То понижава работната температура, минимизира триенето доколкото е възможно и пречиства от дребни замърсявания.

По този начин, TURDUS 5W30 намалява цялостната амортизация и удължава живота на скъпо струващите машини. Този тип продукти не бива да се избират небрежно, тъй като неподходящият избор може да доведе до големи разходи след време.

Къде може да се използва

Както вече споменахме, двигателно масло е предназначено за тежкотоварни автомобили. То може да се използва за смазване на двигателите на автобуси, агро техника и индустриални машини. Това го превръща в продукт с универсален характер.