• Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000
  • Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000

Двигателно масло Lotos - TURDUS 1000

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за тежкотоварни автомобили, автобуси, агро и индустриални Lotos - TURDUS 1000; API CI-4; SL; ACEA E7; CATERPILLAR ECF-2; CUMMINS 20078; DEUTZ DQC-III-10; GLOBAL DHD-1; MACK EO-N; MAN M 3275-1; MB 228.3; MTU CATEGORY/TYPE 2; RENAULT RLD-2;


Производителят на моторни масла Lotos е компания с изключителен опит в тази сфера. Познавайки нуждите на различните видове двигатели, компанията създава продукти за различни видове машини и превозни средства, с което показва изключително сериозно присъствие на пазара.

За нуждите на тежкотоварните автомобили

Двигателното масло Lotos - TURDUS 1000 е специално създадено за нуждите на тежкотоварните автомобили. Тъй като те нормално са подложени на доста по-голямо натоварване, съвсем естествено е да има и по-високи критерии към продуктите, които се използват за този тип машини.

Какво предлага Lotos - TURDUS 1000

Двигателното масло Lotos - TURDUS 1000 е специално създадено за да се използва за нуждите на по-едрогабаритни автомобили, за големи и малки автобуси, различни видове камиони. Маслото е подходящо за нуждите на селското стопанство. Използва се при различни типове селскостопанска техника. То е идеалното решение за нуждите на индустрията. Маслото прави възможно оптималното ниво на работа на машините, като при това се работи при минимално равнище на натоварване.