• Двигателно масло LOKOMOL SUPER CD 40 180KG

Двигателно масло LOKOMOL SUPER CD 40 180KG

0 коментар(и)/

Производител: Lotos

Двигателно масло за дизелови превозни средства - Тежкотоварни автомобили / Агро / Автобуси / Индустриално LOKOMOL SUPER CD 40 180KG


LOKOMOL SUPER CD 40 е двигателно масло за дизелови двигатели, което се предлага в разфасовки от 180KG. Този продукт е съчетава най-високо качество със супер цена, които са рядка комбинация в търговската мрежа.

За тежкотоварни дизелови автомобили

LOKOMOL SUPER CD 40 е предназначено за дизелови двигатели, а със своя състав и вискозитет то е специално направено за да отговори на нуждите на тежкотоварните автомобили.

LOKOMOL SUPER CD 40 може да се използва за по-големи и малки камиони, за селскостопанска техника, за различен калибър автобуси и за нуждите на индустриалното производство.

Един продукт на Lotos

Производител на този вид двигателно масло е компанията Lotos. Тя е известна с високото качество на своите автомобили и с това, че машините, които работят с нейните продукти се радват на максимално дълъг живот и добро състояние.

Маслата на тази компания са изключително полезни за всеки един двигател, тъй като създават възможно най-добра работна среда. Те несъмнено намаляват до възможния минимум амортизационните процеси.