• Състезателна добавка за бензин

Състезателна добавка за бензин

0 коментар(и)/

Производител: Plama

Състезателна добавка за бензин 250мл за 50л бензин


Състезателна Добавка За Бензин е продукт, появил се неотдавна на пазара. Той успява да дари всеки един себеуважаващ се шофьор с куп привилегии, като в замяна на това се изисква да заплатите скромна сума средства. В нашия онлайн магазин попадате на разфасовка от 250 мл.

Прилагането на самата добавка води до положителни промени при работата на превозното ви средство. Сами ще останете изненадани как за отрицателно време се подобрява видът на горивната система. Тя е в пъти по-чиста, в сравнение с преди това.

Ставате свидетели на по-високо октаново число, както и на изключителна динамика и по-висока мощност. Това, разбира се, съвсем не е всичко, за което допринася състезателната добавка за бензин. Намалява се триенето и антикорозионните свойства. По-ниският разход на гориво също е сред положителните промени, постигнати, благодарение на точно този продукт.

Доверете се на plama.bg и сами ще се уверите в качеството на артикулите ни. Ние прецизно проверяваме всяка една партида, преди тя да достигне до вас. По този начин си гарантираме, че клиентите ни няма да останат разочаровани! Състезателна Добавка За Бензин е правилният избор за всяко превозно средство!