• MOTO FORK SYN 10W

MOTO FORK SYN 10W

0 коментар(и)/

Производител: Elf

MOTO FORK SYN 10W 0.5l Elf


MOTO FORK SYN 10W е продукт, успяващ да отговори подобаващо на потребителското търсене. В нашия онлайн магазин ще го откриете на конкурентно ниска цена, вписваща се перфектно към предварително заделения от вас бюджет. Гарантираме, че всяка една партида масла, попадащи в продуктовия ни каталог, биват стриктно проверявани, затова ние сме сигурни в качеството на MOTO FORK SYN 10W.

MOTO FORK SYN 10W – какво представлява маслото?

В състава на смазките за макарони присъства синтетична основа и биват подсилени със специални добавки, благодарение на които придобиват редица качества. Това, разбира се, съвсем не е всичко, което ви предлага този гениален продукт. Той притежава висок капацитет против износване. С негова помощ аерацията бива отстранена за отрицателно време. Експлоатационният живот е в следствие на високата устойчивост на окисляване.

Други от свойствата на MOTO FORK SYN 10W са защитата от корозия, както и отличната съвместимост с еластомерите, използвани в мотоциклетни вилици и амортисьори.

Ние от plama.bg ви предлагаме една великолепна добавка, благодарение на която вашите превозни средства ще ви служат вярно за дълго време.