•  FORKOIL EXP20W

FORKOIL EXP20W

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Масло за предно окачване MOTUL Fork Oil Expert 20W Heavy полусинтетично.


FORKOIL EXP20W е масло за предно окачване, достигащо до вас, благодарение на един от най-успешните и утвърдени производители в този бранш, а именно MOTUL. Ние от plama.bg ви го предлагаме на цена, изгодна за масовия потребител и ви уверяваме, че всяка една партида, постъпваща в онлайн магазина, подлежи на стриктен преглед, преди достигането й до потребителя.

FORKOIL EXP20W е полусинтетично масло, което задължително трябва да бъде закупено, ако желаете да подобрите работата на превозното си средство. Съветваме нашите клиенти да използват добавката в количество, което производителят е посочил. Можете да откриете повече информация върху етикета, намиращ се на опаковката.

Ако имате някакви допълнителни запитвания, то служителите от plama.bg са на ваше разположение да ви съветват и консултират.

FORKOIL EXP20W е избор, който си заслужава да бъде направен. Ние нямаме никакви съмнения в действието на маслото за предно окачване и го препоръчваме на своите клиенти. Гарантирано инвестицията ви ще се възвърне многократно!